Ingrediënten 3 dl slagroom 2 dl water met visbouillon 1 gestoomde makreel zwarte gemalen peper

Warm chocoladetaartje met 5 spices
Ingrediënten
– 225 boter
– 225 pure chocolade (70%)
– 4 eieren (m)
– 4 eidooiers (m)
– 90 gr suiker
– 90 gr bloem
– 3 gr 5 spices kruiden (kaneel
kan ook)
Bereiden
Smelt de boter met de chocolade in een kom en meng goed door elkaar. Klop de eieren, eidooiers, 5 spices kruiden en suiker ‘au bainmarie’ op tot een schuimige stevige massa. Daarna koud kloppen tot kamertemperatuur en mengen met de chocolade massa. Als er een mooie gladde massa ontstaat, zeef je op het laatste moment de bloem er door met de spatel. Doe het mengsel in een spuitzak en leg het een uur in de koelkast. Beboter ondertussen een klein kopje (espresso kopje is perfect) en bebloem de binnenkant. Spuit de chocolademassa erin. Niet te vol want hij gaat nog iets omhoog. Zet de kopjes in een voorverwarmde oven van 175 graden en bak ze ongeveer 5 minuten af. Als de bovenkant van het taartje begint te stollen en de zijkant hard wordt, dan is het taartje gaar en klaar. Je kunt ook met een sateprikker in het taartje prikken om te kijken of hij klaar is!