Klanten laten genieten van de beste kwaliteit vlees.

(H) eerlijk tafelen.

Klanten laten genieten van de beste kwaliteit vlees. Alleen van dieren die een goed leven hebben gehad. Dat was het uitgangspunt van mijn vader Jan toen hij in 1981 Slagerij Ridder opende in de Dorpsstraat. Dat was ook mijn visie toen ik zijn bedrijf in 2012 overnam. En dat blijft mijn visie. Maar nu met het doel om ook 100% duurzaam te werken.

Onze filosofie is heel simpel: vlees van scharreldieren smaakt beter en is gezonder. We willen daarom alleen vlees van dieren die een goed en rijk leven hebben gehad. Die zuiver en eerlijk voer hebben gegeten. We willen alleen vlees van boeren die respectvol met de dieren en duurzaam met het milieu omgaan. Daarop selecteren wij onze leveranciers.

 

Foto: Naomi Heidinga | Bron: Weekblad voor Ouder-Amstel

Uitsluitend het beste vlees.

Topkwaliteit vlees verdient een eersteklas behandeling. Ons vakmanschap begint zodra het vlees binnenkomt. Na de keuring bewerken we het vlees totdat het geschikt is voor consumptie.

De bewerking is afhankelijk van de diersoort en de spiergroep, maar ook van het product dat je wilt bereiken. Dat maakt het afsnijden, afvliezen en afzwoerden tot een tijdrovende, maar essentiële operatie. Maar ook tot een eervolle klus waarbij wij ons slagersambacht in alle facetten kunnen botvieren. Die is nog crucialer bij het snijden van de lapjes of stukken vlees.

Met scharrelvlees in combinatie met ons vakmanschap krijgt u bij ons uitsluitend het beste vlees.

Meer dan een slager.

Wij zijn ambachtelijke vaklieden die veel producten in eigen huis maken. Dat doen we met passie. Met liefde voor het vak. Met respect voor eten.

(H)eerlijk eten en tafelen is ons uitgangspunt. Met eerlijk vlees als basis van ons assortiment. Maar we zijn meer dan een slagerij alleen. We willen u met onze adviezen, delicatessen, ingrediënten en maaltijden in staat stellen optimaal te genieten van (h)eerlijk eten. Met het slagersambacht als fundament bieden wij u een inspirerende en altijd verrassende eetwinkel.

Laat u inspireren. Laat u verrassen. Kom gerust eens langs. We nemen alle tijd voor u.

Terug naar boven
Added to cart